Skip to main content

Geelancer dobitnik ETRUST sertifikata!

Green Design tim vredno, naporno i požrtvovano radi sve ove godine kako bi svojim korisnicima pružao najbolju moguću uslugu na najsigurniji i najkvalitetniji način. Godinama unapređujemo naš servis Geelancer.com na radost svih naših dizajnera i klijenata kojima je potreban dizajn.

Gotovo u samom startu uveli smo plaćanje karticama preko interneta, SSL sertifikat kako bi naš servis i internet sajt bio maksimalno zaštićen (https sa ocenom A+), a samu uslugu držimo na maksimalnom nivou jer se nikada nije desilo da neki dizajner nije bio isplaćen ili da je klijent bio prevaren.

Zvanično, stopa prevara na Geelanceru je 0%! Zvuči neverovatno ali je potpuno istinito. Zaista, radimo sve što je u našoj moći da naš kvalitet bude bez premca! I to ćemo nastavljati da radimo u budućnosti.

Zato možemo da Vam se pohvalimo da smo danas zvanično dobili priznanje za naš kvalitetan rad u domenu elektronske trgovine u formi e trustmark sertifikata. Naš predan i profesionalan rad je prepoznat od strane Projekta razvoja elektronske trgovine koji je podržan i od strane Evropske Unije. Izuzetno smo ponosni na novo dostignuće koje će nam dati vetar u leđa za nove uspehe i izazove. Veliku zahvalnost dugujemo i našim sjajnim partnerima iz Mint hostinga koji nam pomažu da budemo lideri u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju u regionu i šire.

Hvala svima na poverenju, i nastavljamo zajedno da rastemo.

 

 

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.