Skip to main content

Psssst, NDA dizajn konkurs je tu, konkurencija STOP!

Imate tajni proizvod koji spremate da lansirate na tržištu i treba Vam odličan dizajn pakovanja, logotipa i svega za uspešan start prodaje? Otvarate novu firmu koja će se baviti delatinošću gde vlada jaka i tesna konkurencija? Planirate pokretanje novog web servisa ili firme, još ste u fazi razvoja, i treba vam dizajn vizuelnog identiteta? Ali ne želite da konkurencija sazna išta o tome, vama, bilo čemu što bi moglo ugroziti Vašu tržišnu poziciju? Vama onda treba NDA dizajn konkurs i NDA zaštita.

Ali kako uraditi sve to, a da konkurencija ne sazna Vaše namere? Zastarelim načinom rada morali biste da angažujete pravnika, da sačinite NDA ugovor, da sa svakim pojedinačnim dizajnerom, sa kojim biste sarađivali, isti potpišete pre samog rada. Ali, postoji nešto modernije i jednostavnije: sarađivanje sa stotinama fantastičnih dizajnera, online uz pravnu NDA zaštitu.

Pa, to zaista je moguće. Od sada lako i jednostavno preko NDA online dizajn konkursa na Geelanceru!

NDA design contests on Geelancer

Kakav god projekat, proizvod ili dizajn potrebe za firmu imali, a želite da ih sakrijete od nasrtljivih i željnih očiju konkurencije, tu su NDA dizajn konkursi na Geelanceru.

Kako funkcionišu NDA dizajn konkursi?

Princip je zaista jako jednostavan. Kada pravite dizajn konkurs na Geelanceru, tokom procesa izaberite opciju NDA konkurs.

Tada, vaš objavljeni konkurs će biti sakriven od gladnih očiju konkurencije. Nijedan posetilac sajta niti registrovani klijent neće moći da vidi opis vašeg konkursa, objavljene radove, apsolutno ništa, i to nikad. Jednostavno, ne mogu da uđuju.

Sa druge strane, svi dizajneri koji žele da učestvuju moraju da se saglase još jednom sa delom uslova korišćenja Geelancer servisa koji definišu NDA konkurse. Ne smeju nikad nikome odavati bilo šta vezano za Vaš dizajn konkurs.

Prihvatanje uslova NDA dizajn konkurs od strane dizajnera na Geelanceru

Na ovaj način dodatno ste zaštićeni, i mirne glave možete razvijati vaš tajni projekat, proizvod ili budući brend, pritom sarađujući sa stotinama fantastičnih dizajnera. U miru i tišini dobićete stotine odličnih dizajn radova od kojih birate najbolji.

Kreiraj online dizajn konkurs na Geelanceru

Pročitajte i: 5 najvećih promena i novina na Geelanceru

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.