Skip to main content

Geelancer je tu da pomogne

Verujemo da niko nije ni pomišljao šta će nas sve snaći ove godine. Koronavirus je odneo mnogo života i usporio globalnu i lokalnu ekomoniju svih zemalja. Svi prolazimo kroz izuzetno težak period. Dešavaju se i velika otpuštanja, biznisi smanjuju ulaganja, a ljudi se, pored svega, bore i sa strahom, tenzijom, pa čak i depresijom. Ovo su zaista izazovna vremena koja moramo prebroditi zajedno.

Jedna od najvažnijih stvari, trenutno, jeste da ostanete kod kuće. Ukoliko naravno to možete. Zapravo, savet je što više biti kući, ne izlagati se riziku. Dugo već zagovaramo bezbednu online trgovinu i obavljanje poslova na moderan, jednostavan online način. Tu naravno spada i sarađivanje sa dizajnerima. Jer pored toga što obavljanje poslova i aktivnosti preko interneta olakšava život, u ovoj situaciji praktično ga i čuva.

U vreme ove krize, Geelancer nastavlja da nesmetano radi. Mnogima su finansije neophodne, u što kraćem roku, a Geelancer je uvek nastojao da nagrade sa dizajn konkursa i GeeMee dizajn poslova isplaćuje dizajnerima u rekordnim rokovima. Do sada se nije dešavalo da dizajneri čekaju duže od 5 dana da dobiju svoj novac. Klijenti kojima je potreban dizajn u rekordnim rokovima će biti pregledani i objavljivani dizajn konkursi i GeeMee poslovi. Zato smo doneli neke važne odluke:

  1. Nastojaćemo da još više ubrzamo isplatu novca dizajnerima, u roku od jednog ili dva dana od stupanja uslova za isplatu novca. Verujemo da će Vam to zaista pomoći da što pre dođete do Vašeg novca i sa njim raspolažete.
  2. Svim klijentima sa aktivnim ili tek završenim konkursima ćemo besplatno produžiti dizajn konkurse ukoliko su zbog krize sprečeni da na vreme pregledaju pristigle radove i donesu odluku o pobedniku. Potrebno je da nam se jave sa željom da im se produži konkurs i biće produžen odmah.
  3. S obzirom na veliki finansijski udarac na preduzetnike, firme, svetsku ekonomiju, ali i same ljude kojima su poslovi potrebniji neko ikad, doneli smo odluku da svim klijentima kojima je potreban dizajn damo POPUST i to u iznosu od čak 50%. Popust se odnosi na proviziju za pokretanje dizajn konkursa i GeeMee poslova na Geelanceru, a konkursna nagrada odnosno GeeMee naknada za dizajnera mora biti plaćena u punom iznosu. Popust možete iskoristiti putem promo koda GEESAFE koji unosite na stranici za plaćanje prilikom završetka kreiranja konkursa ili GeeMee posla. Ova mogućnost će biti aktivna do kraja aprila meseca.
  4. Svi dizajneri koji bi želeli da istaknu svoj portfolio na GeeMee stranici imaju popust u iznosu od 90% gde će platiti samo simbolični iznos. Želja nam je da se što više dizajnera istakne i dođe do novih klijenata i poslova. Ovu mogućnost mogu iskoristiti ulaskom u svoj portfolio i klikom na opciju “Istakni profil” gde će uneti promo kod GEEDESIGNER. Savetujemo dizajnerima da izaberu maksimalni period promovisanja profila (60 dana), a popust se može iskorititi do kraja marta.
  5. Svim dizajnerima koji pozovu klijente da dizajn posao obave preko GeeMee-a biće smanjena provizija za isplatu dogovorene cene posla na 3%. A klijent će imati čak 70% popusta na kreiranje tog GeeMee posla. Sve što je potrebno da dizajneri urade jeste da svom klijentu daju jedinstveni promo kod GEEMEEINVITE koji će uneti prilikom kreiranja GeeMee posla. A potom, nakon završetka posla, dizajneru će biti obračunata manja provizija u iznosu od 3%.

Nadamo se da ćemo Vam na ovaj način pomoći i olakšati ovu krizu jer nam je vaša dobrobit, sigurnost i bezbednost od najvećeg značaja.

Verujemo da zajedno možemo zaista sve i da ćemo pobediti ovu strašnu pošast.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.