Skip to main content

Stiže Geelancer 2.0.

Dragi dizajneri i klijenti, svi smo jako dugo čekali ovaj trenutak. Stiže Geelancer 2.0! Uskoro ćemo biti prvi, potpuno globalni internet servis i startap, iz Srbije.

Geelancer dizajn servis će biti potpuno prilagođen mobilnim i tablet uređajima, višejezičan, dvovalutan (RSD i EUR), i omogućavaće klijentima i dizajnerima, iz celog sveta, da bolje, lakše i efikasnije sarađuju i zarađuju.

To naravno nije sve. Novi Geelancer donosi tektonske promene, ne samo za sve postojeće korisnike naših usluga, već i na samom tržištu rada i dizajna. Dizajneri će se najviše obradovati, jer će imati posebne benefite naplate svog poslovanja preko naše nove GeeMee™️ usluge u okviru Geelanera.

Na našem blogu ćemo, u narednom periodu, objaviti seriju tekstova o svim novinama koje vas očekuju. A prve i najvažnije su svakako potpuna automatizacija razmene fajlova po uspešno završenom konkursu i GeeMee™️usluga gde će dizajneri i klijenti direktno sarađivati.

Nova Geelancer platforma stiže 25.12.2019. godine. Novim uslovima redefinisali smo ugovorni odnos između svih korisnika koji posluju na Geelanceru, i sa samim Geelancer servisom. Bolje su definisani i rokovi isplate nagrade i same saradnje između dizajnera i klijenata.

Molimo sve naše korisnike da imaju razumevanja u početnom periodu nove platforme jer može doći do manjih tehničkih problema i eventualnih grešaka. Ukoliko uočite neki problem slobodno nam odmah javite preko kontakt forme kako bismo svaki problem odmah rešili.

Korisnici će morati, po dolasku nove platforme, da:

1) Dopune svoj korisnički profil brojem telefona
2) Provere da li su svi radovi iz portfolia na svom mestu (dizajneri)
3) Ponovo postave avatar i biografiju u svoj portfoliu, ukoliko postoji potreba (dizajneri)
4) U svom portfoliu odaberu kategorije dizajna u kojima su najbolji kako bi lakše stupili u poslovni odnos sa klijentima

Savetujemo sve dizajnere da preuzmu kompletan portfolio (sve radove) sa postojeće platforme, sačuvaju ih na svom uređaju i po potrebi ponovo objave na novom portfoliu.

Svi korisnici koji nisu saglasni sa novim Uslovima koji će početi da važe od 25.12.2019. godine mogu zatražiti deaktivaciju svog naloga.

Hvala Vam što ste neverovatan deo naše velike dizajn porodice <3

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

One thought to “Stiže Geelancer 2.0.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.