Skip to main content
Geelancer Isplatili smo preko 5 miliona dinara dizajnerima

Isplatili smo više od 5 miliona dinara dizajnerima

Ne tako davno napravili smo plan da ćemo do kraja 2017. godine isplatiti preko pet miliona dinara dizajnerima, našim Geelancerima. Taj plan se ispunio nešto ranije. Uspeli smo, za relativno kratko vreme, da od Geelancera napravimo najveću regionalnu dizajn zajednicu i najveći dizajn servis, gde dizajneri bezbedno i sigurno rade i zarađuju.

Geelancer Isplaćeno preko 5 miliona dinara dizajnerima!

Danas, Geelancer broji preko 12.000 dizajnera iz celog regiona, a stotine klijenata je kvalitetan dizajn dobilo preko našeg servisa. Ponosni smo na to što smo omogućili frilenserima da, napokon, mogu sigurno i bezbedno raditi. Dizajneri, Web dizajneri i umetnici, iz udobnosti svog doma, rade i zarađuju preko prvog domaćeg, a uskoro i globalnog internet dizajn servisa.

Naročito smo ponosni na to da, za razliku od nekih mnogo većih evropskih i globalnih (sličnih) servisa, dizajnere isplaćujemo u roku od 5 dana. Uglavnom je taj rok mnogo kraći, i bude i do 2 dana. Zvuči neverovatno, ali je to naša istina na koju smo izuzetno ponosi. Naši dizajneri nikada neće čekati više od 6 meseci da budu isplaćeni, niti će im neko donositi novac na ruke. Ne postoje limiti, ograničenja, niti bilo kakve druge prepreke. Svaka pobeda, svaki posao = momentalna isplata. Sve isplate su legalne, i vrše se na tekući račun u banci (za korisnike iz Srbije) odnosno putem PayPala, Payoneera i drugih svetskih payment servisa (za korisnike van Srbije).

Već duže vreme vredno radimo na novoj platformi koja će unaprediti našu zajednicu još više. Ono što Vam sada možemo otkriti jeste da prva stvar koju ukidamo jesu Klasik konkursi. Na taj način ćemo još više podići bezbednost i sigurnost naših dizajnera i klijenata u procesu dobijanja dizajna, ali i sigurnosti isplate novčane nagrade. I to je samo deo onoga što nas očekuje. Spremili smo mnogo izmena, unapređenja i novih usluga koje će se svideti i dizajnerima i klijentima.

Zahvaljujemo se svima koji nam sve ove godine ukazuju poverenje. Nastavljamo zajedno da rastemo!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.