Skip to main content

Nauči i postani Frontend po neverovatnoj ceni!

Frontend. Reč koja danas znači mnogo. Oblast programiranja koja je izuzetno tražena. Zapravo, danas jedna od najtraženijih. Oblast koja je, maltene, postala nauka za sebe. U svetu postoje velika neslaganja o ulozi i poslovima web dizajnera. Sa jedne strane, smatra se da web dizajner ne mora da zna i da kodira odnosno da poznaje CSS, HTML, pa čak ni Bootstrap. Prihvaćeno je da se on bavi dizajniranjem web sajtova i dostavljanjem .psd fajlova “koderima” odnosno osobama koje taj .psd “seckaju” i potom kodiraju u takozvani Frontend. Sa druge strane, apsolutno se smatra da web dizajner mora da poznaje sve navedeno.

I šta onda raditi?

Ako ste dizajner koji želi da se upusti u web dizajn, ili ste već web dizajner bez ovih potrebnih znanja, odgovor je: Pa jednostavno. Naučite i postanete Frontend. Deluje teško, ali nije. Ako planirate da se bavite web dizajnom, temelj znanja mora biti jak. Sve počinje od HTML-a, zatim je potrebno da savladate CSS, pa onda odlučite na koju stranu ćete dalje. A potom ide i Responsive/Bootstrap. Da bi priča bila zaokružena, naučite kurs Serveri – Domain, Hosting, cPanel. A sve kroz jedan kurs.

Ne postoji opšte prihvaćen naziv zanimanja za one koji znaju HTML, CSS, Responsive/Bootstrap (najbliže istini je web koder) ali je gotovo svaka firma u stalnoj potrazi za saradnicima koji rade kodiranje gotovih dizajn rešenja iz PSD, PNG fajlova. Neki ih zovu i Front-endovi. Takozvani “frontendaši”

POČETAK SVEGA je upravo ovaj sjajan online kurs koji se organizuje preko Krojačeve škole Web dizajna. Vodeći računa o najvažnijem pravilu, da bude škola u kojoj se nauči, Krojačeva škola je nakon dve godine razvoja predstavila platformu za online učenje. Premijera je bila u martu i priliku da uče na daljinu, imalo je 20 mama, polaznica projekta Centra za mame, Mama programira. One su učile i naučile Html, Css, JavaScript Core, Responsive/Bootstrap.

Jedna od polaznica, Srna Radić, o online kursevima Krojačeve škole kaže: „Pre početka kursa u Krojačevoj školi, u više navrata sam pokušavala da se upustim u svet frontend developmenta uz pomoć knjiga, besplatnih online kurseva i različitih drugih resursa dostupnih na internetu, ali mi to nije polazilo za rukom. Online kursevi koje nudi Krojačeva škola su definitivno najbolji izvor znanja na koji sam do sada naišla.”

Svetomir Jovanović iz Krojača, kaže: “Išli smo korak po korak. Prva faza je bio razvoj softvera koji objedinjuje online kurseve i učenje u učionici, što je potpuno jedinstven pristup. Sada imamo temeljan uvid u celokupan rad škole. Uporedo sa softverom, razvijali smo i interfejs, a Krojač je poznat po čistom dizajnu i dobrom korisničkom interfejsu. A onda je na red došao i najzahtevniji deo: produkcija, snimanje, osmišljavanje obuka. To je stalan rad i, ma koliko težak bio, radujemo mu se.”

NASTAVAK SVEGA je dalje usavršavanje. Navedenim kursem ulazite u svet Frontenda. Moći ćete da iskodirate dizajn, da ga “iseckate” i “spakujete” u divan sajt. Ali, ako želite da nastavite sa usavršavanjem i postanete pravi Frontend developer onda možete upisati i drugi kurs koji uključuje i poznavanje Javascripta i JQuery tehnologija.

Kurs za Frontend Developera

Namenjen početnicima, kreće se od osnova i dalje se razvija ka JavaScript-u i oblastima koje se traže od frontendovaca. Uključen je i vrlo zahtevan praktičan rad. Ova obuka u sebi sadrži i gore opisani kurs “Veliki prasak”, a cena za oba kursa je manja nego da pojedinačno upišete oba kursa, zato što ste Geelanceri 🙂
Po završetku obuke polaznici mogu konkurisati za pozicije Junior Frontend developera.

Ok, koliko će to mene da košta?

 

Redovna cena prvog neverovatnog “Veliki Prasak” kursa je samo 150,00 evra. Ali, svi Geelanceri imaju popust od 20% preko našeg promo koda GEE20. Regitrujte se, napravite svoj nalog, i prijavite se za kurs, upišite GEE20 i ostvarićete 20% popusta >>. Plaćanje je moguće i na dve rate.

Redovna cena drugog zaista fenomenalnog “Frontend developer” kursa iznosi 450,00 evra, ali samo i isključivo za naše Geelancere cena je 300,00 evra uz promo kod GEE33. Dobićete 174 lekcije, više od 28 sati video lekcija, skripti, materijala, vežbi, testova i što je najbitnije: praktičnog rada. Prijavite se za ovaj napredni Frontend kurs i iskorisite naš promo GEE33 kod za ostvarenje ogromnog popusta >>.

 

AKCIJA traje do kraja 2017. godine zato požurite. Ovo je jedinstvena prilika.

Ovim kursevima ćete sigurno doći do više klijenata i posla. Na globalnom tržištu. Pored dizajna klijentima ćete moći da ponudite i kompletnu izradu sajta i Frontend developmenta. Ili rad na projektima gde je potreban Frontend. Krenite do posla budućnosti već danas.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.