Skip to main content

Netokracija: GreenDesign menja ime, ide u EU

GreenDesign dizajnersku zajednicu očekuju velike, pozitivne promene i unapređenja. Netokracija.com je napravila intervju sa našim direktorom Darkom Vidićem sa kojima je govorio o svim novitetima, unapređenima i promenama koje nas čekaju.

” Upornost i istrajnost glavne su osobine koje opisuju kompaniju Green Design i njene zaposlene. Uprkos brojnim administrativnim problemima, ova kompanija je pre godinu dana isplatila prvih milion dinara svojim dizajnerima, a cilj im je da do kraja tekuće godine ta cifra pređe 2 miliona. Konstantnim inovacijama i edukacijom svojih klijenata, Green Design uspeo je da se izbori za mesto na dizajnerskoj sceni Balkana kao jedno pouzdano rešenje, kako za klijente tako i za freelance dizajnere. Pored širenja na tržište Evropske unije, Darko je najavio i pokretanje drugih projekata unutar kompanije, koji bi dodatno trebali da oplemene ovaj servis i omoguće klijentima nove usluge. Kako kaže, dosta toga je u planu a tim je zagrejan i spreman da se suprostavi novim izazovima. Maštanju je došao kraj, vreme je da se snovi ožive. ”

Pročitajte ceo intervju i upoznajte se sa budućim, sjajnim promenama koje nas sve zajedno očekuju.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.