Skip to main content

Nove usluge za klijente uz nepromenjene cene

Dragi članovi GreenDesign.rs zajednice,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo napravili par sitnijih izmena koje se tiču klijenata koji kreiraju dizajn konkurse. Dodali smo neke nove usluge, a sve cene su ostale iste i nepromenjene.

Za početak, olakšali smo sam proces kreiranja konkursa i korake učinili logičnijim i razumljivijim. Jer, važno nam je da klijenti što bolje upoznaju suštinu GreenDesigna, u startu, i da svoje poverenje ukažu baš našim dizajnerima.

Potom smo dodali novu uslugu “Newsletter promocija” koja omogućava svim klijentima da se za njihov konkurs daleko čuje. Ovom uslugom svi registrovani dizajneri će dobiti obaveštenje na mejl da je njihov konkurs aktivan i time ih pozivaju da učestvuju na njemu. Cena ove usluge je 999,00 dinara:

Objavu konkursa na društvenim mrežama ne naplaćujemo niti imamo u planu. To radimo besplatno. I ovo je samo promil svih promena, novih usluga i opcija koje nas čekaju u bliskoj budućnosti. Još jednom vam se zahvaljujemo što ste uz nas i što nam ukazujete poverenje. I ne zaboravite, klijenti mogu sve usluge kreiranja konkursa plaćati i platnim karticama preko interneta!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.