Skip to main content

Rezultati rođendanskog mini konkursa

Kao što ste već upoznati, 01. juna obeležili smo i drugu godinu uspešnog postojanja. Danas imamo tu čast da sa velikim zadovoljstvom kažemo da je GreenDesign.rs jedna od najvećih dizajnerska zajednica u Srbiji, ali i u regionu. Dok smo to postigli morali smo preći mnoge prepreke i suočiti se sa mnogim izazovima. I dalje učimo, neprekidno se usvaršavamo i težimo da budemo još bolji. Naravno, svega toga ne bi bilo da nije vas, naših vernih članova.

Stoga smo povodom našeg drugog rođendana odlučili da organizujemo mini konkurs na našoj Facebook stranici na temu “Facebook cover“,i time naše najvernije GD-ce nagradimo simboličnim nagradama, koji verujemo da će im dati mali podstrek u daljem radu.

Konkurs je počeo 15.juna i vreme je došlo da se privede kraju i proglase pobednici. Prema propozicijama konkursa određeno je da GD tim izabere jednog pobednika, dok ostala tri, putem lajkova I sharova, biraju naši fanovi na FB strani.

Pa da počnemo!

Pobednik po izboru GD tima je Tijana Kazimirović, poznatija pod nadimkom Spoonshmi.  Tijana je nagrađen knjigom “Guidelines for Online Success“, besplatnom godišnjom Premium članarinom + bonus poklončićem – knjigom “Vitaminologija”, čiji je dizajn korica dobijen upravo preko jednog od predhodnih GD konkursa.

Preostali pobenici dobijeni su zbirom FB lajkova, po sledećem redu:

Dragica Mladenović, pod nikom Gagart, osvojila je najviše simpatija naših fanova. Nagrađena je knjigom “Logo art“, besplatnom godišnjom Premium članarinom + bonus poklončićem – knjigom “Vitaminologija”.

Danijel Stamenić, pod nikom Stamenix, drugi je po redu po broju osvojenih lajkova. Nagrađen je besplatnom godišnjom Premium članarinom + bonus poklončićem.

Treću nagradu podeliće Temsi Imsirović, poznatiji pod nikom Temsi, i Nemanja Nikodinović, poznatiji pod nikom Neecodeeye. Temsi i Nemanja osvojili su jednake simpatije fanova i time su obojica nagrađena besplatnom godišnjom Premium članarinom.

Sve čestitke pobenicima i velika zahvalnost svima koji su učestvovali na konkursu. Izuzetno smo ponosni na sve vas! Ostanite nam verni i partite novitete na sajtu koje vas očekuju u narednom periodu.
Iskreno vaš,
Green Design tim

 

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.