Skip to main content

GD @BizBuzz2011 u Nišu

I ove godine GD tim posetio je jednu od najjačih i najkvalitetnijih IT konferencija u Srbiji “BizBuzz” koja se tradicionalno održava u Nišu. Ponovo smo videli stare prijatelje, organizatore i saborce GreenDesign.rs projekta, ali smo upoznali i neke nove sjajne ljude i potencijalne klijente. Puno smo se družili, slušali sjajna predavanja domaćih i internacionalnih predavača i direktora velikih i malih kompanija, sticali nova znanja i iskustva.

Takođe, i ove godine Green Design je bio jedan od sponzora, a Izvršni Direktor Darko Vidić je držao predavanje o novim mogućnostima na internetu i predstavljao usluge kompanije Green Design. Naravno, čime smo se prvo pohvalili je svakako ogroman broj sjajnih članova GD zajednice koji svakodnevno pokazuju svoj kvalitet i dokazuju zašto je GD jedna od najbrže rastućih zajednica u regionu.

Evo i fotkica sa BizBuzz-a ali nažalost one ne mogu dočarati neverovatnu energiju i duh konferencije. Morate biti tamo da biste to doživeli.

Naš Direktor Darko Vidić drži prezentaciju

I ove godine internet je pobedio! Mnogo sjajnih predstavljenih projekata, mnogo novih znanja i jedno veliko iskustvo.

A ukoliko želite i sami da vidite prezentaciju, možete je pogledati ovde: PREZENTACIJA

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.