Skip to main content

Nova era poslovanja GD-a

Dragi članovi GD zajednice,

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavestimo da smo doneli i implementirali nove uslove korišćenja koji će bolje zaštiti sve članove GD zajednice, kako kreatore konkursa tako i dizajnere. Novi uslovi korišćenja na potpuno nov način definišu i uređuju poslovanje kompanije Green Design d.o.o. i internet sajta www.greendesign.rs

GreenDesign.rs zajednica je jedna od najvećih i najbrže rastućih dizajnerskih zajednica u regionu. GD tim od samog početka vredno i snažno radi da učini GreenDesign.rs zajednicu broj 1.  u regionu. Za sada nam to i uspeva. Ovim činom smo zakoračili u novu eru poslovanja, što će nam omogućiti brži, kvalitetniji i bolji rast i razvoj ove naše drage zajednice, a samim tim i novih mogućnosti, opcija i servisa.

Šta donose novi uslovi korišćenja? Ukratko:

1) Veću i bolju zaštitu svih članova GD zajednice

2) Potpuno novi sistem isplate garantovane nagrade – ona će i dalje biti na računu Green Design d.o.o. ali se više neće isplaćivati putem autorskog ugovora o delu, što znači manje troškove za GD, a samim tim se ukida visoka provizija od 40% za kreatore konkursa. To tačno znači da će sada garantovani konkursi biti preko 80% povoljniji za kreatore garantovanih konkursa. Od sada će se plaćati samo 7% za uslugu garantovanih konkursa, a sama nagrada se prenosi putem ovlašćenja, na račun u zemlji ili inostranstvu pobednika konkursa.

3) Kada su uslovi konkursa u pitanju, od sada je to najmerodavnija stvar vezana za pobedničko rešenje. Dizajner je dužan da ispuni samo ono što piše u uslovu konkursa.

Ovo su samo najbitnije odredbe novih uslova korišćenja. Još mnogo toga je sadržano u novim uslovima korišćenja, što ukupno čini GreenDesign.rs jednim sigurnim, boljim i lepšim mestom za sve kompanije i dizajnere.

Ovo jeste možda jedan od najvećih koraka koje smo do sada načinili, ali to je samo početak! Uskoro vam spremamo još mnogo novih stvari, poboljšanja, unapređenja. Nadamo se da ćete uživati!

Iskreno vaš,

GD tim

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.