Skip to main content

Isplatili smo 3 miliona dinara dizajnerima!

GreenDesign.rs zajednica raste. Iz dana u dan. Sve više i više. Do sada nam se pridružilo preko 8.500 dizajnera iz celog regiona. Više stotina klijenata je upravo našim dizajnerima ukazalo poverenje preko online dizajn konkursa. Krajem prošle godine zacrtali smo cilj od 3 miliona dinara isplaćenih dizajnerima. Za kraj ove godine. Ali, plan smo ispunili mnogo ranije. Velikim trudom, profesionalizmom, zalaganjem i najviše ukazanim poverenjem naših dizajnera.

Jer šta je GreenDesign? To je mesto za sve freelancere koji se bave grafičkim dizajnom? Mesto gde dizajneri zarađuju? Mesto gde klijenti dobijaju dizajn? Možda. Verovatno. Ali mi tako ne mislimo. Mi gledamo na sve nas prvenstveno kao na jednu veliku i složnu porodicu. Jer bez naših sjajnih dizajnera ne bi bilo ni nas. Šta vrede stotine konkursa ako nema kvalitetnih dizajnera i odličnih radova? Ne vredi ama baš ništa. Upravo zato nam je veliki broj klijenata i ukazao poverenje. Jer znaju da će ovde dobiti kvalitetan dizajn. A i dizajneri znaju da će preko nas zarađivati. I zato smo mi najveća dizajnerska porodica na Balkanu, ako ne i šire.

Mi smo prvi online dizajn servis u regionu gde se dizajneri osećaju bezbedno. Gde rade i zarađuju. Neki već zarađuju ozbiljan novac, a neki su početnici. Koji se usavršavaju, napreduju i grade svoj lični identitet, grade put ka uspehu i budućim pobedama i zaradama.

Iako smo plan premašili jako brzo, ovo je tek početak. Dok vi čitate ovo, GD tim vredno i naporno radi na brojnim unapređenjima i novim uslugama. Ono što Vam za sada možemo reći jeste da nas očekuju velike promene. Drastične. Te promene će omogućiti dizajnerima da još više zarađuju, a klijentima da još bolje, brže, sigurnije dobijaju kvalitetne radove. A biće i neke nove usluge o kojima sada ne možemo govoriti. Ostavljamo kao iznenađenje za vas.

Nastavite da nam pružate podršku, jer zajedno smo jači. Menjamo dizajn scenu u regionu iz korena a vi ste svi deo toga. Zajedno sa nama.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.