Skip to main content

Nagrada za doprinos e-trgovini

22.04.2015. će biti upisan velikim slovima u istoriju omiljene dizajnerske zajednice u regionu – GreenDesign.rs! 

Posle nekoliko godina velikog rada dobili smo veliko i vredno priznanje za doprinos e-trgovini u Srbiji i celoj regiji. Prepoznati smo kao kompanija koja kontinualno radi na implementiranju i unapređenju modernog poslovanja. Tokom ovih godina vodili smo mnoge borbe sa državom, zakonima, propisima i načinom razmišljanja koji najviše pripada 16. veku. Neke borbe smo dobili, neke još uvek vodimo. Cilj GD tima jeste potpuno internet poslovanje bez ijednog jedinog papira (čuvamo šume i prirodu), naplata i isplata preko interneta i sve vezano za moderan i proaktivan način poslovanja koji olakšava svima život. Zato nam ova nagrada u ovom trenutku toliko znači.

Krajem 2013. godine smo uveli plaćanje karticama za usluge na GDu čime smo zaista postali prava e-kompanija koja zaista posluje po principima e-trgovine. Veliki broj konkursa i Premium članarina je uplaćen upravo platnim karticama preko interneta. Bez odlaska u banku ili poštu. Bez popunjavanja uplatnice putem e-bankinga. Već jednostavnim i brzim unosom platne kartice. Oko polovine uplata karticama je iz inostranstva. Dakle, strani klijenti vole da plaćaju karticama. Više nego transfer deviznim računom. Koji je skup, i nepraktičan.

Pored toga radili smo na davanju predloga državnim službama i agencijama vezano za menjanje raznih propisa i zakona kako bi se otvorio put unapređenju i modernizaciji privrede i poslovnog ambijenta u kojem poslujemo. Ukinut je devizni inspektorat.  Time je jednim delom smanjena birokratija. Promenili smo banku. Sada je naš partner Erste banka koja nema veliku birokratiju poput nekih drugih banaka. Koja ne traži uvek pečat. I potpis. I lično dolaženje. Čiji e-banking sistem radi na svim platfromama (Windows, Apple, Android, Iphone…). Biramo pažljivo partnere sa kojima poslujemo. Jer želimo da zajednički gradimo bolji svet i okruženje.

Stalno edukujemo ljude, firme, državne službenike o važnosti interneta, modernih tehnologija i načina poslovanja. I tim putem nastavljamo. Neprestano. I ova nagrada nam daje još veći vetar u leđa.

Veliki je put pred nama. Ne stajemo. Nastavljamo da rastemo! Hvala Vam svima na ukazanom poverenju i što činite ovu veliku dizajnersku zajednicu tako posebnom i radosnom <

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.