Skip to main content

Isplatili smo preko 6 miliona dinara dizajnerima

Dizajn je jako važan za uspešno poslovanje svakog biznisa. Dizajneri vole svoj posao i svoju slobodu. A mi se trudimo da im u tome pomognemo, koliko god možemo. Dizajnerima da više rade, više zarađuju i bolje upravljaju svojim frilens vremenom, a klijentima da dobiju odličan dizajn za uspešno poslovanje svojih biznisa. Krajem svake godine sebi postavljamo veće i jače ciljeve za sledeću. Jer bez dobrih ciljeva nema ni dobrih planova. Tako smo, između ostalog zacrtali i da ćemo do kraja ove godine isplatiti minimum 6.000.000,00 dinara dizajnerima. I taj cilj smo ispunili, i to pre vremena.

Od danas, preko našeg najvećeg dizajn servisa na Balkanu – Geelancer, dizajnerima je isplaćeno tačno 6.005.216,00 dinara, i to samo preko dizajn konkursa. Ne računajući sve poslove koje su dizajneri radili direktno sa klijentima i na taj način zarađivali, a klijenti dobijali odličan dizajn čime je iznos koji su dizajneri zaradili mnogo veći.

Za sledeću godinu postavićemo još veće planove, kako u visini isplaćenih nagrada i broja poslova za dizajnere, tako i u samom broju klijenata i dizajnera. Ponosni smo na kvalitet dizajn zajednice kakvu smo napravili i planiramo da zajedno još više rastemo.

Hvala Vam,
Vaš Geelancer tim

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.