Skip to main content

Geelancer & CarGo – moderno ePoslovanje za novi vek

U jednom od prethodnih tekstova govorili smo o važnosti okruživanja sebe najboljim ljudima i biznisima. Jer samo tako je moguće biti najbolja verzija sebe. Geelancer dugi niz godina unapređuje online trgovinu i elektronsko poslovanje (ePoslovanje) u Srbiji. Prvi smo, u istoriji Srbije, koji su u banci otvorili račun bez upotrebe pečata. Koji su 98% celokupnog poslovanja prebacili u online mod, bez ijednog jedinog papira. Za to smo se dugo vremena borili. Zajedno sa drugim, svetlim i pravim primerima online biznisa u Srbiji, koji su želeli da se bore i promene stvari na bolje, bez prihvatanja kompromisa.

Primer jednog takvog biznisa je svakako CarGo aplikacija za prevoz putnika. Potpuno digitalizovano, elektronski, preko aplikacije za mobilni telefon, možete pozvati vozilo koje dolazi na tačnu lokaciju na kojoj se nalazite i vozi vas gde god poželeli. Plaćanje je elektronski, karticom direktno kroz aplikaciju. Nema zastarelog keša, čekanja na kusur, kojeg možda ne bude, pozivanja call centra, pa čekanje na javljanje operatera, pa diktiranje tačne adrese, pa objašnjavanje gde se to tačno nalazi ukoliko je adresa manje poznata ili “zavučena”. Sve čari modernog doba i tehnologije implementirane su u ovu aplikaciju.

CarGo i Geelancer su jako slične kompanije iako se potpuno razlikuju. Nismo konkurenti, ali smo prihvatili 21. vek i moderno poslovanje kao osnovu naših online servisa. Volimo okolinu i zaštitu ove naše jedne, jedine planete. Stvaramo tehnologije koje povezuju. A i uspešno smo sarađivali. CarGo je prepoznao kvalitet i upotrebnu vrednost našeg servisa i dobili su odličan dizajn za svoj novi ekološki projekat.

Zato pokrećemo zajedničku akciju za podršku modernom poslovanju za novi vek koja svim Geelancerima (dizajnerima i klijentima) donosi 10% popusta na vožnju CarGo servisom uz promo kod EPOSLOVANJE. I to nije sve! Naravno, svi klijenti Geelancera i CarGo servisa ostvaruju i 10% popusta na dobijanje dizajna preko online dizajn konkursa na Geelancer servisu, uz isti promo kod EPOSLOVANJE. Akcija traje do 05.10.2018 godine. Požurite, isprobajte ovu neverovatnu aplikaciju i dobijte odličan dizajn!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.