Skip to main content

Pa-pa GD, Zdravo Geelancer!

Dragi dizajneri, klijenti, naši dragi prijatelji,

Kada smo pre 6 godina započeli ovu veliku avanturu planirali smo da osvojimo region, a potom i svet. Bili smo mladi, puni entuzijazma i odlučili smo da ovu zajednicu nazovemo Green Design. Design, jer smo želeli da omogućimo dizajnerima da počnu da žive od svog rada, da uvedemo novi nivo bezbednosti i sigurnosti u dizajnerskom poslu (jer su se mnogi žalili na česte prevare i neplaćanja), a klijentima da omogućimo dobijanje bilo kakvog dizajna na jedan potpuno nov, moderan i transparentan način. A Green? Pa zato što smo bili “zeleni” (mladi), ali i zato što zeleno predstavlja nešto sveže, novo, kvalitetno.

Tokom svih ovih godina nizali smo mnoge uspehe. Osvojili smo brojne nagrade, podigli dizajn scenu, jedni smo od pionira u online naplati u Srbiji i regionu, a dizajnerima smo splatili preko 4.000.000,00 dinara. Samo neki od klijenata su nam Limundo, Kupindo, Kladionice, Erste Banka, Evropska Komisija, Zepter, Američka ambasada i mnogi drugi. I veliki i mali. Nama su svi podjednako važni.

Nažalost, pogrešili smo. U jednoj stvari. Odabiru imena za naš servis. Mnogi su nas poistovećivali sa ekologijom i nisu shvatali tačno čime se bavimo. Zato smo, pored svih velikih najavljenih promena koje nas očekuju do kraja ove 2016. godine, rešili da promenimo ime i brend našeg servisa.

Od danas mi smo GEELANCER. Zašto to ime? Pa zato što smo mi najveća regionalna zajednica freelancera (srpski: honorarci). I kako ćemo, jako ubrzo, biti ne regionalni već svetski, globalni servis, naziv je na engleskom. G ostaje. Za njega smo vezani. Celim duhom, telom i svim emocijama. Ali G predstavlja i “globalno” (engleski: global). E predstavlja elektronsku trgovinu. Elektronsko poslovanje. E-commerce. E je naša bit. Mrzimo papire. Mrzimo birokratiju. Želimo da klijente i dizajnere, iz čak najudaljenijih tačaka na planeti približilimo. Online. Elektronski. Digitalno. A i sam logo izuzetno podseća na stari, samo što umesto lista sada stoji četkica. Koja predstavlja našu svrhu postojanja. I to nije sve. Od sada imamo i nove naloge na društvenim mrežama preko kojih nas možete pratiti. Od sada ćemo iskljućivo na ovoj Facebook stranici i Twitter stranici objavljivati sve novine vezano za Geelancer zajednicu.

I zato, od danas smo GEELANCER!

Ovo je samo druga faza velikih promena. Do kraja godine oduševiće vas kompletno novi sajt, potpuno redizajniran, prilagođen za sve uređaje i operativne sisteme (sem Internet Explorer. Njega nikad nismo i nikada nećemo podržavati). I to naravno nije sve. Uvodimo i neke nove usluge i načine rada na našem servisu što će dizajneri i klijenti obožavati!

Green Design ostaje da postoji kao kompanija. Jer u okviru nje planiramo neke nove projekte, neke nove servise. Koje verujemo da ćete voleti.

Hvala vam svima na podršci svih ovih godina. Bez vas, ove neverovatne zajednice ne bi bilo. Posebnu zahvalnost dugujemo i prijateljima iz Mint hostinga koji nam pomažu da ova zajednica besprekorno funkcioniše.
Nastavljamo da rastemo.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.