Skip to main content

Rastemo: Velike promene

Dragi dizajneri,

Već duže vremena ekipa Green Design-a vredno radi na do sada najvećem poslu u našoj poslovnoj istoriji, redizajnu naše platforme iz temelja. Znamo da smo ovo to već najavljivali i odlagali, ali izdržite sa nama. Iz temelja menjamo ne samo vizuelni izgled sajta, već i kompletnu mehaniku iznutra. Uvodimo nove opcije sa ciljem da, na lekcijama koje smo naučili u dosadašnjem radu, napravimo najbolju platformu za vas. Spremamo potpuno novo iskustvo komunikacije između klijenata i dizajnera, koji će pojednostaviti rad i obezbediti kvalitetne dizajnere da se istaknu i ostvare dugoročnu saradnju sa klijentima. Mislim da nije potrebno napominjati da redizajn uključuje i multijezičnost, a sa tim i izlazak na globalno tržište. Imaćete priliku da radite kako sa domaćim tako i sa stranim klijentima, u poznatom i sigurnom okruženju.
Verujte nam, ne treba nam još puno da sve završimo. Sa svakom linijom koda, koji naši developeri izbacuju, taj rok je sve bliži. U međuvremenu, imamo zadatak za vas!
Doneli smo ozbiljnu odluku da promenimo sistem Premium dizajnera. To znači da se na budućoj platformi Premium dizajner ne postaje uplatom, već napornim radom i dobrim rezultatima.
Sad se pitate: „Ok, a ko će onda biti Premium dizajner?“.
Status Premium dizajnera dobijaće oni članovi koji imaju popunjen portfolio kvalitetnih radova, učestvuju u konkursima, nemaju prekršaje pravila i ostavljaju pozitivne utiske u radu sa klijentima. Ekipa Green Design-a će vas mesečno pratiti i promovisati u Premium klasu one dizajnere koji ispunjavaju ovakve i slične kriterijume. Verujte nam, sa novom platformom ova odluka će biti krajnje objektivna i transparentna.
A šta je vaš zadatak? Vrlo jednostavan! U skladu sa ovim, za sada, ukinuli smo ograničenje Klasik dizajnerima na 5 radova u portfoliu i pozivamo vas da postavite što više vaših najkvalitetniji i najlepših radova. Radovi mogu biti raznovrsni, ali preporučujemo vam da obavezno uključite i radove koji su negde primenjeni ili ste radili za nekog klijenta. Opisi nek vam budu ispunjeni i detaljni.
Kao što smo rekli, portfolio će biti prvi korak u budućem izboru Premium dizajnera, pa se potrudite da ostavite najbolji utisak.
Da napomenemo da onima koji su već uplatili Premium paket, nećemo ništa menjati, ali im nećemo na taj način produžavati status Premium dizajnera. Dakle, svi sadašnji Premium dizajneri ostaju dok im ne istekne godina dana koju su platili, u skladu sa pojedinačnim uplatama. Iz tog razloga, očekujemo i od naših Premium dizajnera da „srede“ svoj portfolio.
Za sada nemamo poseban vremenski rok za ovo i naravno da će te portfolio moći dopunjavati (da, prenosimo celu bazu) i na novoj platformi, ali preporučujemo da popunjavanje obavite što pre.
Za kraj, dve informacije:
Prvo, u skladu sa ovim promenama očekujte povremene probleme sa pristupom vašem portfoliu i GD-u. Obećavamo da će biti brzo rešavani i da sve vaše radove čuvamo u dnevnom bekapu u saradnji sa našim partnerima iz Mint Services hosting.
Drugo, imamo dosta aktivnih konkursa, šta čekate? 

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

One thought to “Rastemo: Velike promene”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.