Skip to main content

PayPal u Srbiji: kako poslovati globalno

GreenDesign.rs je oduvek posvećen modernom poslovanju, edukaciji ljudi o važnosti dizajna ali i modernog poslovanja preko interneta. Od prvog dana kada smo počeli sa građenjem najveće regionalne, a uskoro i globalne, dizajnerske zajednice. Od samog starta ulažemo neverovatne napore u edukaciji klijenata o važnosti ulaganja u dizajn, brendiranje i vizuelni identitet. I ne samo to. Edukujemo klijente i o važnosti interneta i modernog poslovanja preko interneta. Jer GreenDesign.rs zasniva svoj biznis model kompletno “u oblaku”. Preko interneta. Fakture klijentima ne šaljemo poštom i ne sadrže pečate. Smanjili smo birokratiju i potrošnju papira na minimum. Trenutno, radimo na velikom redizajnu kompletnog sajta i uvođenju novih usluga. Jedna od njih će svakako biti i mogućnost plaćanja putem PayPala za klijente iz inostranstva.

Zato smo za sve vas, ne samo klijente već i dizajnere spremili jednu lepu stvar: Predavanje na temu PayPala:

U saradnji sa ImpactHubom iz Beograda organizovaćemo workbench na temu PayPala. Predavanje i workbench će održati naš Direktor Darko Vidić:

PayPal je platforma za online plaćanje, koja dozvoljava individui i biznisima da prebacuju sredstva elektronskim putem. Jedan od osnivača je čuveni Elon Musk i trenutno je jedna od najboljih platformi za online plaćanje na svetu, sa preko 180 miliona aktivnih naloga.

U okviru Workbencha ćemo pričati o sledećim temama:
1. Šta je PayPal?
2. Da li je dozvoljen u Srbiji?
3. Kako se koristi?
4. Kako naplatiti?
5. Koja banka?
6. Live otvaranje naloga i verifikacija kartice
7. Frilenseri i PayPal
8. Q&A

Ulaz se naplaćuje u iznosu od 200,00 RSD a možete se prijaviti ovde —> Aplikacija za događaj: http://bit.ly/Workbench_PayPal
F
acebook prijava je ovde https://www.facebook.com/events/1740280549550216/

Dođite da čujete i pitate sve što vas interesuje o PayPalu. Vidimo se!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.