Skip to main content

Slavimo velikih 6 godina zajedno!

Pre 6 godina, na ovaj dan, malim ali odvažnim koracima zakoračili smo u novi svet. U nove izazove. U stvaranje nečeg velikog i divnog. Nečeg više nego potrebnog na ovom tržišu – stvaranju najveće regionalno dizajnerske zajednice GreenDesign.rs. Preskočili smo mnogo prepreka, zaobišli mnogo problema i uspeli! Danas naša velika zajednica broji preko 10.000 dizajnera.  Rasli smo zajedno. I napredovali zajedno. Pratili smo naše dizajnere kako vredno rade, usavršavaju svoje znanje i kreativnost. Danas, dizajneri preko nas zarađuju i ne bivaju prevareni. Što je čest slučaj u direktnom radu sa klijentima. Svoju pošteno zarađenu zaradu dobijaju, bez izuzetka. Kod nas nema čekanja. Isplate se vrše u roku od par dana. Momentalno, takoreći. Klijenti dobijaju dizajn na novi, jednistveni način. Preko interneta. Preko online konkursa. Moderno. Bez papira, slanja radova u poštansko sanduče. Brzo. Efikasno. I povoljno. Preko 300 klijenata je dobilo savršen dizajn za svoje potrebe preko online dizajn konkursa. Preko kojih je dizajnerima isplaćeno više od 3.700.000,00 dinara.

I to je naš i vaš zajednički veliki ponos. Nismo verovali da ćemo danas biti tu gde jesmo, i postići sve što smo postigli. Ali, pred nama je još mnogo izazova. Mnogo truda i rada. Pripremamo veliki redizajn. Uskoro ćemo Vam predstaviti novi sajt sa mnogim poboljšanjima i unapređenjima. I, naravno, nekim novim uslugama. A sve sa ciljem da dizajnerima olakšamo poslovanje i zarađivanje, a klijentima kvalitetan dizajn na moderan način. Ne stajemo. Ne odustajemo. I zahvaljujemo Vam se što ste sve ove godine uz nas. Jer bez vas nema ni ove najveće regionalne dizajnerske zajednice. U stvari, precrtajte to “regionalne”. Jer uskoro postajemo svetski, globalni servis 🙂 Što će dizajnerima doneti više posla i veću zaradu.

A sada, zajedno u nove pobede!

p.s. Svim dragim klijentima koji nas prate od prvog dana i koji su nam ukazali poverenje, ali i svim našim novim klijentima, dajemo poklon na naš 6. rođendan – neverovatnih 60% popusta samo danas i samo sutra uz promo kod SLAVIMOGD. Mali znak pažnje, od nas za vas. Hvala vam <3

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.