Skip to main content

Specijalna GREENIFY akcija

I ptice na grani do sada već znaju da je GreenDesign.rs mlad startap koji gleda u budućnost. Posvećeni smo modernom i efikasnijem poslovanju, ukidanju birokratije, čuvanju prirode izbacivanjem papirnog poslovanja i mnogih drugih aspekata privređivanja kojima se podiže kvalitet tržišta. I, u svom radu, najviše volimo kada prepoznamo kompanije koje dele našu viziju budućnosti i na isti način posluju. A to je svakako Taxify – jedinstvena aplikacija koja spaja taksiste i klijente na jednostavan, brz i moderan način.

Kao i mi, Taxify omogućava svojim korisnicima da za Taxi usluge prevoza plaćaju karticom, direktno preko aplikacije. I mi to obožavamo. Nema keša, nema prljavih ruku, nema neprijatnosti. Ne morate čak ni vaditi karticu iz džepa. Sve je lako i jednostavno putem modernih tehnologija. Zato smo u saradnji sa ovim sjajnim startapom pokrenuli specijalnu Greenify akciju koja traje do kraja jula 2016. godine. Svako ko želi može probati ovakav način pozivanja i korišćenja Taxi usluga uz 1.000,00 dinara kredita za besplatnu prvu vožnju uz promo kod GREENIFY direktno iz aplikacije.

Takođe, želimo svim našim postojećim dragim klijentima, ali i svima koji još nisu probali moderan i jedinstven način dobijanja dizajna preko GreenDesign.rs, da poklonimo 10% popusta na usluge kreiranja konkursa. Ukoliko Vam je potreban bilo kakav dizajn (logo, flajer, plakat, web sajt, ambalaža, cover za fejs i tviter, šta god) kreirajte konkurs odmah i uz promo kod GREENIFY iskoristite 10% popusta!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.