Skip to main content

Srećni praznici ❄ 🎅 🎄 Da budete uspešni kao i do sad

Najlepši deo godine dolazi. Praznici nam stižu.

Vreme je da sumiramo utiske godine koja uskoro odlazi u istoriju. Bila je bolja nego ikad. Vi, naši dragi klijenti, bili ste jako uspešni. Stotine prodatih proizvoda i usluga stigle su do Vaših klijenata zahvaljujući Vašem kvalitetnom, uspešnom i pametnom poslovanju. A to uključuje i kvalitetan dizajn. Koji ste dobili preko Geelancer najvećeg dizajn servisa na Balkanu. A naši dizajneri? Pa Geelanceri su uvek uspešni. Oni vredno i predano rade, kreiraju kvalitetan dizajn i uživaju u svom poslu. I mi smo presrećni zbog njih.

Kada ste Vi uspešni, i mi smo. Naše najveće zadovoljstvo je kada vidimo da rastete. Ponosni smo kada vidimo da naš servis koriste sjajni korisnici, kakvi ste Vi.

Ovu odličnu 2017. godinu polako privodimo kraju uz neke neverovatne brojke:

  • Preko 12.500 dizajnera priključilo se Geelancer dizajn porodici i stoji na raspolaganju našim klijentima
  • Preko 5.100.000,00 dinara isplatili smo našim dizajnerima. Hiljade i hiljade dizajnera uspešno sarađuje sa klijentima, zarađuje, unapređuje svoje znanje i veštine dok klijenti dobijaju kvalitetan dizajn
  • Poverenje nam je ukazalo preko 600 klijenata do sada. 400 njih je kreiralo online dizajn konkurse sa željom da dobije kvalitetan dizajn. A drugi su sarađivali direktno sa dizajnerima.
  • Preko 62.000 ideja i radova je prikazano na konkursima. Klijenti su imali velike “slatke” muke da izaberu dizajn
  • Prosečno je prikazano 170 radova po svakom konkursu. Sa ponosom ističemo da ni najbolji servisi ovog tipa u svetu nemaju toliko radova po pojednačnom konkursu.

I živeli su srećno do kraja života…

Tako bi glasio kraj ove uspešne priče. Ali, nažalost, biznis je takav da nikad nema predaha niti kraja. Nema odustajanja. Borba se nastavlja. I zato, u novoj 2018. godini Vam želimo rast, razvoj, i mnogo, mnogo novih klijenata i prodatih proizvoda i usluga.

Ne zaboravite, da biste do njih došli potreban Vam je odličan dizajn.

Hvala Vam što činite neprocenjivo važan deo najveće dizajn porodice na Balkanu. Uskoro, nadamo se, i na svetu. Sledeća godina biće jako zanimljiva. Veoma smo zahvalni i srećni što imamo tako divne klijente. Ponosni smo na sve Vas. Srećni praznici <3

Vaš,
Geelancer tim

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.