Skip to main content

Ti si zaista CAR!

Zdravo! S obzirom da vidiš ovu stranicu to automatski znači da si CAR! Ali zaista! Hvala ti što si se zainteresovao i skenirao QR kod koji si dobio lično ili video na nečijem laptopu ili uređaju, i došao na blog najvećeg dizajn servisa – Geelancer. Samim tim što si car dobio si neverovatnih 15% popusta na usluge objave online dizajn konkursa na našem najvećem dizajn servisu. Ako si dizajner, možeš ovaj promo kod pokloniti prijatelju kome je potreban kvalitetan dizajn. A ako nisi dizajner, onda iskoristi ovu priliku da dobiješ odličan dizajn po najboljoj ceni.

Ovaj sjajan popust koristiš preko promo koda JASAMCAR prilikom kreiranja konkursa na Geelanceru. Ako se prvi put susrećeš sa našim servisom i ne znaš za šta služimo, čime se bavimo i kakvi smo i mi zapravo carevi, onda će ti ovaj infografik sigurno pomoći u tome:

Geelancer online dizajn konkursi

Zato, kreiraj online dizajn konkurs odmah i budi CAR zauvek. A, naravno, dobićeš i kvalitetan dizajn. A uvek možeš i da šapneš prijatelju ovaj promo kod i pomogneš mu da dobije odličan dizajn sa sjajnim popustom!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.