Skip to main content

Želimo Vam srećne praznike


Još jedna godina je za nama. I to uspešna. Vredno smo radili, i ponosni smo na sve vas. Mi, iz GreenDesigna, smo pre 4 godine zacrtali težak put od kojeg ne odstupamo. Tada smo rešili da ćemo uzdrmati i podići dizajnersku scenu. Da ćemo obezbediti sigurne i plaćene poslove dizajnerima. I u tome smo uspeli. Ali ne stajemo. Idemo napred, još jače. U nove pobede. Mnogi klijenti, i mali i veliki, su nam ukazali poverenje. Dizajneri rade i žive od posla koji najviše vole. Uspeli smo da stvorimo prepoznatljivu i najveću dizajnersku zajednicu u regionu. Gde klijenti dobijaju sjajan i kvalitetan dizajn, a dizajneri su zaista plaćeni za posao koji urade. Na GreenDesign.rs nema prevara. Svaki dizajner je plaćen. I naša misija je uspela. No, iako smo svi zajedno uradili ogroman posao, to je tek početak. Mnogi izazovi su pred nama, ali se ne bojimo. Jer zajedno možemo sve! Željno iščekujemo još jednu novu, uspešnu godinu sa vama. Nastavljamo naše zajedničke avanture, jer nas u novoj 2015. godini čeka mnogo toga. Spremamo mnoga poboljšanja i promene, koje će dizajnerima doneti mnoge nove poslove i zarade, a klijentima još bolje uslove za dobijanje odličnog dizajna.
Ponosni smo na:
• Preko 2.500.000,00 dinara isplaćenih dizajnerima
• Preko 7.600 dizajnera koji su nam se pridružili
• Preko 200 objavljenih konkursa
• 91% uspešnosti na konkursima
• Mnogo dizajnera koji su posao dobili preko svog kvalitetnog Portfolia

Dragim klijentima želimo mnogo kvalitetnog dizajna i uspešnog poslovanja, a dizajnerima želimo nova divna iskustva, pregršt sjajnih radova i naravno zarade na GreenDesign.rs.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.