Skip to main content

GreenDesign.rs zajednica u novoj kući!

 

Uskrs je jedan od najvažnijih hrišćanskih praznika. Veliki deo sveta tih dana ne radi. Svet staje. Porodice se okupljaju. Ali ne i mi. Želeli smo da iskoristimo taj period da odradimo važne pripreme i kompletan posao oko nove kuće u koju će se cela GreenDesign.rs zajednica useliti. I nakon velikog rada tokom celog praznika, u kojem su nam pomogli naši nov i partneri i prijatelji, sa osmehom na licu vas obaveštavamo da se GreenDesign.rs sada i zvanično uselila u novu svoju novu, prostraniju kuću.
A zašto sada to radimo? 
Zato jer je došlo vreme za promene. Za velike i temeljne promene. Kao što većina vas zna, GD tim naporno radi na novom redizajnu sajta. Koji će se desiti uskoro. Da bi se to desilo potrebno je da imamo sigurnog i kvalitetnog partnera u našim novim pobedama i izazovima. Zato smo sklopili strateško partnerstvo sa kompanijom Mint gde će kompletan GreenDesign.rs ubuduće biti hostovan.
Šta je promenjeno? Mnogo toga “ispod haube”. Neke od promena su:

1) Veća sigurnost. GD je sada hostovan na pažljivo sklopljenom hostingu specijalno pripremljen za veliku i važnu porodicu GreenDesign.rs

2) Veća bezbednost. Komplentan sajt će biti osiguran SSL sertifikatom čime smo povećali bezbednost svih korisnika

3) Prostor za lakši, brži i kvalitetniji dalji rast i razvoj

 

Sada imamo kvalitetne i dobre temelje za velike promene koje nas uskoro očekuju. Mnogo toga nas lepog čeka u bliskoj budućnost i pozivamo Vas da nastavite sa podrškom koju nam pružate svakodnevno. Jer VI činite ovu veliku dizajnersku porodicu tako posebnom i divnom! Hvala Vam!

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.