Skip to main content

8 godina zajedno gradimo budućnost dizajna

8 godina je prošlo kao tren.

Davne 2010. godine imali smo viziju. Da podignemo dizajn scenu. Da pomognemo dizajnerima sa Balkana da budu plaćeni za svoj posao, da nikada ne budu prevareni i da žive od svog rada. A da kompanije počnu da ulažu u dizajn. I da imaju novu sjajnu online platformu za dobijanje dizajna. Da ceo proces bude digitalizovan, moderan i lak. Mesto gde će svi biti sigurni, bezbedni i srećni. Spojili smo dve strane na najbolji mogući način. I tako je nastao Geelancer.

Preko 800 klijenata je do sada ukazalo poverenje našim dizajnerima – Geelancerima. Mnoge poznate kompanije, ali i one male, startapovi, preduzetnici, dobili su kvalitetan dizajn preko online dizajn konkursa. Mnogi su sarađivali sa dizajnerima direktno i na taj način lako došli do odličnog dizajna.

Ponosni smo na velike brojke našeg malog startapa:

  • Procenat uspešnosti na konkursima je neverovatnih 94%. Gotovo da nema nezadovoljnog klijenta 😎
  • Prosečna nagrada po konkursu iznosila je oko 14.000,00 dinara (120,00 eur) 💵
  • Klijenti su, u proseku, dobijali preko 170 radova po konkursu 😱
  • Ukupno smo isplatili dizajnerima preko pet i po miliona dinara 💪

Ali, uvideli smo da to nije dovoljno. Da Balkan nije dovoljan. Da je neke stvari potrebno promeniti. Osavremeniti. Unaprediti. Potrebno je frilenserima, ne samo sa Balkana, već iz čitavog sveta ponuditi nešto novo. Još lakše načine za saradnju sa klijentima. Još više poslova. Još više osmeha.

I na tome Geelancer tim vredno i naporno radi. Planiramo velike izmene na našoj platformi, na zadovoljstvo svih, uskoro.

Hvala Vam na poverenju svih ovih godina i podršci koju nam svakodnevno pružate

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.