Skip to main content

Okruži se najboljima: Geelancer Mint partnerstvo

Za svaki uspeh potrebno je okružiti se vrednim, pametnim i pozitivinim ljudima. Toksični ljudi ubijaju svaku volju za napredovanjem, kako ličnim tako i profesionalnim. Isto je i sa kompanijama. Jer njih čine ljudi. A ako kompanija nije okružena drugim uspešnim i proaktivnim kompanijama neće biti ni pravog uspeha.

Upravo iz tih razloga, mi iz Geelancera, nastojimo da se okružimo najboljim predstavnicima modernog poslovanja, poštene i kvalitetne poslovne prakse i dobrih poslovnih odnosa, kako bismo i sami napredovali, svakim danom sve više. Već dugo vremena (od 2015. godine) uspešno sarađujemo sa hosting kompanijom Mint. To nije obična saradnja. Mnogo je veće od pukog partnerskog odnosa.

Iako smo (za sada) “samo” Balkanski startap, već imamo velike hosting zahteve koje ne može svako da ispuni. Potreban nam je pouzdan i kvalitetan hosting. Cloud hosting je nešto što nam daje sigurnost u adekvatan i efektivan rad našeg servisa. Brzina i dostupnos našeg servisa je od velike važnosti, u svakom trenutku. Jer dizajneri nikad ne spavaju. Rade danju, rade noću. Klijenti iz sveta kreiraju dizajn konkurse noću (kada je u Srbiji dan, jel’te). Sve mora raditi besprekorno. Ali, potrebno nam je mnogo više od toga. U startu smo uveli SSL sertifikate i uspostavili najvišu sigurnosnu zaštitu ocene A+ čime smo povećali bezbednost i sigurnost svih naših korisnika. Podrška je jako važna u svakom poslu. Lično, nikada se nije desilo da neko od Geelancer korisnika, bilo klijenata bilo dizajnera, čeka duže od nekoliko sati na odgovor. Uveli smo standard o hitnom odgovaranju na mejlove. Bez opšteprisutne floskule “odgovor u roku 24 časa”. Ne. To ne želimo. Zapravo, u većini slučajeva odgovaramo u 15 do 30 minuta. Često i za vreme kraće od toga. Kada se na to doda i veći broj sistemskih automatski slanih mejlove i obaveštenja jasno je da nam je ozbiljan poslovni mejl servis od velike važnosti. Zato smo pronašli Mint čije je razmišljanje i poslovanje isto kao naše, i čija je podrška od presudne važnosti.

Tokom ovih godina neverovatne saradnje, rešili smo da je sada dignemo na još veći nivo. Mnogo veći nivo. Kako se približava trenutak kada će nova Geelancer dizajn platforma ugledati svetlost dana (i postati potpuno globalna), naše potrebe su nebrojano puta veće. Zajedno planiramo razvoj novih usluga i mogućnosti za sve klijente kojima je potreban dizajn, i sve dizajnere. Na svačije zadovoljstvo.

Mnoge novine koje planiramo ne možemo još uvek da otkrivamo, sve u svoje vreme. Zahvaljujemo se svima našim korisnicima i Mint Hostingu na odličnoj saradnji. Zajedno ćemo prebroditi i preskočiti sve izazove. Jedva čekamo da vidimo šta nam budućnost donosi. Biće jako, jako interesantno.

Geelancer

Welcome. We provide clients with great quality design. /// Dobrodošli. Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je dizajn potreban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.